Bruno GODIN Responsable de laboratoire

Bruno GODIN

  • +32 81 87 52 50
SVG

Building Maurice Henseval

Chée de Namur, 24 5030 Gembloux Belgique Tel : +32 81 87 40 09 Fax : +32 81 87 40 19
SVG
R&D Caractérisation d’agro-ressources et leurs aptitudes à la transformation en alimentation, fourrages, précurseurs de produits bio-basés et énergies
R&D Développement et validation de méthodes analytiques et technologiques
Scientific publications
SVG

Single-kernel vitreousness assessment and optical sorting of durum wheat using NIR spectroscopy and imaging

Demoitié, C. , Werrie, P-Y. , Vermeulen, P. , Gofflot, S. , Godin, B. & Baeten, V. (2024). Single-kernel vitreousness assessment and optical sorting of durum wheat using NIR spectroscopy...


Lisa PLASMAN Responsable de laboratoire
Plasman, L.
Scientific publications
SVG

Baking quality of wheat variety mixtures: Describing the mechanisms for mixture effects.

Beaugendre, A. , Godin, B. , Mingeot, D. & Visser, M. (2024). Baking quality of wheat variety mixtures: Describing the mechanisms for mixture effects. Journal of Cereal Science,...


Dominique MINGEOT Responsable de laboratoire
Mingeot, D.
Brochures and folders
cereal
SVG

CRA-W and cereals

Whether upstream or downstream, CRA-W intervenes at every level of the cereal supply chain.


Geneviève MINNE Responsable de laboratoire
Minne, G.
Scientific publications
SVG

Multiyear evaluation of the agronomical and technological properties of a panel of spelt varieties under different cropping environments

Hellin, P. , Escarnot, E. , Mingeot, D. , Goflot, S. , Sinnaeve, G. , Lateur, M. & Godin, B. (2023). Multiyear evaluation of the agronomical and technological properties of a panel...


Pierre HELLIN Responsable de laboratoire
Hellin, P.
Scientific publications
SVG

I. Déroulement de la saison 2022-2023

Eylenbosch, D. , Bataille, C. , Godin, B. , Heens, B. , Henriet, F. , Jacquemin, G. , Jacquemin, G.. , Legrand, J. , Mahieu, O. , Nysten, A. & Rosillon, D. (2023). I. Déroulement...


Clément DEDEYCKER Responsable de laboratoire
Dedeycker, C.
Scientific publications
SVG

Variétés en froment d’hiver 2023

Meza, R. , Crevits, C. , Eylenbosch, D. , Mahieu, O. , Bonnave, M. , Blanchard, R. , Van der Verren, B. , Godin, B. , Faux, A.M. , Legrand, J. & Heens, B. (2023). Variétés en froment...


Clément DEDEYCKER Responsable de laboratoire
Dedeycker, C.
Scientific publications
SVG

Variétés en escourgeon 2023

Mahieu, O. , Meza, W. , Eylenbosch, D. , Godin, B. & Nysten, A. (2023). Variétés en escourgeon 2023. Livre Blanc Céréales, Edition Septembre 2023: 49-62.


Damien EYLENBOSCH Responsable de laboratoire
Eylenbosch, D.
Scientific publications
SVG

ValCerWal : Comment améliorer la VALorisation des CERéales WALlonnes ?

Demoitié, C. , Deryck, A. , Fernández Pierna, J.A. , Godin, B. , Gofflot, S. , Jonard, C. , Pissard, A. , Vermeulen, P. & Werrie, P-Y. (2023). ValCerWal : Comment améliorer la...


Lisa PLASMAN Responsable de laboratoire
Plasman, L.
Scientific publications
SVG

Variétés en épeautre 2023

Crevits, C. , Meza, R. , Mahieu, O. , Bonnave, M. , Godin, B. , Faux, A.M. , Bouvry, J. , Legrand, J. & Eylenbosch, D. (2023). Variétés en épeautre 2023. Livre Blanc Céréales,...


Damien EYLENBOSCH Responsable de laboratoire
Eylenbosch, D.
92 rows