Microbiologie et viande : que faire demain?


  • Daube, G. , Berben, G. , Renaville, R. & Casteels, M. (2006). Microbiologie et viande : que faire demain? Proceedings in: Journée d'étude BAMST, Gembloux - Belgique, 05/04/2006, Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST), 62.
Type Conference Proceedings
Year of conference 2006
Title Microbiologie et viande : que faire demain?
Conference name Journée d'étude BAMST
Conference location Gembloux - Belgique
Publisher Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST)
Recnumber 913
Pages 62
Label 913
conference Date 05/04/2006
ISSN 2872860509
Author address Berben Gilbert, Quality Department of Agro-food Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur, 24, B-5030 Gembloux, berben@cra.wallonie.be
Fichier
Lien http://telemat.kbr.be/bb/fr/frjun/f06vagbb.html
Authors Daube, G., Berben, G., Renaville, R., Casteels, M.